کاببینت آشپزخانه پولیشی در سال های اخیر توانسته جایگاه بسیار مناسبی در بین تمامی مدل ها در سبک کلاسیک و نئوکلاسیک پیدا کرده استودر پنجدری تمامی خدمات رنگ،برش،طراحی و اجرا به صورت کامل اجرا و به شما مشتریان عزیز ارائه می شود.
خدمات کابینت پولشی
جدول قیمت کابینت پولیشی
نوع کابینت | کمترین قیمت (تومان) | بیشترین قیمت(تومان) |
---|---|---|
کابینت کلاسیک پولیشی | ||
کابینت نئو کلاسیک پولیشی | ||
کابینت پولیشی که به آن کابینت انزو نیز می گویند یکی از انواع کابینت آشپزخانه می باشد که در سبک مدرن و نئوکلاسیک استفاده می شود. کابینت پولیشی یکی از جدید ترین کابینت هایی است که ساخته شده و ظاهری براق دارد. این کابینت بیشتر در آشپزخانه های کوچک استفاده می شود تا محیط را از آن چیزی که هست بزرگ تر نشان بدهد. با استفاده از کابینت پولیشی می توانید حس مدرن بودن و جدید بودن را به آشپزخانه خود بدهید. البته این کابینت در چند نوع : مات و براق تولید می شود. در ادامه همراه پنجدری باشید تا به کابینت آشپزخانه پولیشی ، مزایا و معایب آن و شکل تولید این کابینت و… را به شما عزیزان توضیح بدهیم.
این کابینت در بازار ایران به اسم کابینت انزو شناخته شده است و آن را با این اسم صدا می زنند در ادامه به این مسئله می پردازیم که چرا به این اسم معروف می باشد. اما الان بیایید کابینت پولیشی چیست، این کابینت همانطور که از نامش پیدا است از رنگ پولیشی ساخته می شود. برای مغزی می توان از چوب استفاده نمود ولی برای اینکه قیمت آن پایین تر در بیاید از ام دی اف استفاده می شود و رنگ پولیشی با ضخامت 3 میلی متر بر روی مغزی ریخته می شود. این کابینت اولین بار توسط شرکت آمریکایی به اسم zentique ( زنتیک ) تولید شد اگر فکر می کنید چرا به نام انزو در ایران شناخته می شود جوابش راحت است چون این کابینت از طریق یک شرکت ایتالیایی به نام انزو وارد کشور شد به همین دلیل ساده اسم آن را کابینت انزو گذاشتند که البته امروزه به این خاطر که شرکت انزو وارداتی ندارد و ما به همان اسم اصلی یعنی پولیشی صدا می زنیم.
بیشتر بدانید
خب این رنگ در بسیاری از صنایع های بزرگ دنیا مانند: خودرو سازی استفاده می شود. رنگ پولیش نسبتاً شکلی خمیری دارد از این رنگ بر روی سطح خای مختلفی مثل : پلاستیک ، فلز و… اسپری می شود. به این دلیل بر روی آن اسم پولیش گذاشتند که درون خود موادی مانند سمباده دارد که همانطور که خود می دانید باعث می شود سطح جلا داده شود. پولیش از خاص ترین رنگ هایی است که برای کابینت استفاده می شود البته این نکته را هم نباید فراموش کنیم که تولید کابینت با این رنگ بسیار کار سختی است و با حساسیت های بالایی این کار انجام می شود پس با این تفاسیر هزینه بالایی را نیز این رنگ می بایست داشته باشد. کاربرد های این رنگ عبارتاند از :
بیشتر کردن مقاومت :
رنگ پولیش به دلیل این که سه میل ضخامت ایجاد می کند. این ضخامت باعث می شود کابینت در برابر خیلی از چیز ها مانند ضربه مقاومت بیشتری را پیدا کند.
ضد آب کردن :
پولیش باعث می شود در اجسام در برابر آب و رطوبت مقاومت خوبی را پیدا کنند.
زیبایی :
جلا دادن از کار هایی است که رنگ پولیش انجام می دهد پس می توانیم زیبایی را یکی از مزیت های این رنگ بدانیم.
چگونه رنگ پولیشی بر روی سطوح زده می شود؟
رنگ پولیشی از آن جایی که ماده خمیر شکلی دارد باید در اولین مرحله به مایع تبدیل شود که این کار را با حل نمودن تینر در آن انجام می دهیم وقتی این کار انجام شد رنگ به دست آمده به وسیله یک دستگاه مخصوص بر روی سطح مورد نظر نقاشی می شود. سطح مورد نظر را به یک محیطی که تراز و صاف است می برند و پاشیدن رنگ یا رنگ کردن را انجام می دهند به این دلیل که ضخامت رنگ باید سه میل شود (در محیط هایی که ناهمواری دارد رنگ در یک جا زیاد و در جای دیگر کم می شود). پاشیدن رنگ به یک باره انجام نمی شود و در چندین مرحله صورت می گیرد و در بین این مراحل آن را سمباده می زنند. با انجام تمامی مراحل یک استاد کار به سراغ سطح رنگ شده می آید و با ابزاری شبیه به پنبه پولیش کاری اصلی را انجام می دهد این کار را انقدر انجام می دهد که ما در نگاه اول فرض کنیم بر روی سطح مورد نظر شیشه ایی را قرار داده ایم. هر چه پولیش کاری و کار استادکار عالی تر باشد عمقی که ما به صورت شیشه ایی می بینیم بیشتر می باشد.
برای ساخت کابینت پولیشی از یک ام دی اف به عنوان مغزی استفاده می کنیم و رنگ پولیشی را بر روی آن می ریزیم. در ادامه تمامی مراحل ساخت را برای شما عزیزان توضیح می دهیم. مرحله اول در ساخت این کابینت استفاده از یک ورق ام دی اف می باشد که 25 میلی متر ضخامت دارد مهم است که ضخامت ورق ام دی اف کمتر از این میزان نباشد. مرحله دوم به این شکل می باشد که ورق ام دی اف را گرفته و به اندازه نیاز کابینت مورد نظر برش می کنیم. در مرحله سوم تکه های برش شده را با دستگاهی به اسم سی ان سی حکاکی و منبت کاری می کنیم. مرحله چهارم را با رنگ آمیزی شروع می کنیم و به همان شکلی که در قسمت (چگونه رنگ پولیشی بر روی سطوح زده می شود ؟) توضیح داده ایم کابینت را رنگ می کنند. این کابینت به این دلیل که مراحل ساختش تقریباً سخت است قیمت بالایی دارد و کمی برای کسی که خواستار آن در خانه خود است هزینه بالایی دارد.
هر کابینتی که در سال های اخیر تولید شد دارای یک سری مزایا و معایب می باشد و ما بیشتر بر اساس همین مزایا و معایب کابینتی را خریداری می کنیم. کابینت پولیشی نیز از این قائده به دور نیست و دارای مزایا و معایب هایی می باشد. در ادامه با مزایا و معایب این کابینت آشنا می شوید :
مزایا :
معایب :
به صورت کلی همه صفحه کابینت ها به جز ام دی اف یا شرکتی در کابینت پولیشی استفاده می شود. بیشترین صفحه کابینت استفاده شده در این کابینت را کورین و کوارتز تشکیل می دهد. ما در پنجدری صفحه کابینت های کوارتز را برای شما عزیزان پیشنهاد می دهیم به این خاطر که زیبایی این کابینت را تکمیل می نماید.
بیشتر بدانید
عاملانی که در قیمت تأثیر می گذارند عبارت است از :
1-نوع رنگی که بر روی ورق ام دی اف استفاده می شود: کیفیت رنگ مورد نظر در قیمت تأثیر بسزایی دارد.
2- کیفیت مواد اولیه: سطح مواد اولیه نیز همانند نوع رنگ تأثیر بسزایی دارد.
3- سطح کیفیت انجام پولیش: شخص پولیشکار تأثیر بسیار زیادی را در قیمت این کابینت دارد. هر چه این شخص وقت بیشتر و تخصص بیشتری را برای این کار بگذارد کابینت زیبا تری را تولید می کند و این خودش بسیار در قیمت تأثیر گذار است.
بیشتر بدانید
معروف ترین برند کابینت پولیشی یک شرکت آمریکایی است که به اسم zentique (زنتیک) شناخته شده است. محصولات این شرکت در اوایل وارد ایران شده است و بسیار مورد علاقه مردم نیز قرار گرفت ولی با گذشت زمان و تحریم ها این شرکت دیگر وارداتی ندارد. برای این که نیاز بازار در ایران تأمین بشود تولید کنندگان ایرانی وارد بازی شدند.
بیشتر بدانید
تمیز کردن این کابینت ها بسیار ساده می باشد و فقط نیاز به یک پارچه نرم و مرطوب دارید. اگر فکر می کنید لکه به سختی با آب پاک می شود از یک شوینده معمولی مانند مایع ظرفشویی استفاده کنید. هنگامی که می خواهید تمیز کنید به هیچ وجه از سیم ظرفشویی و همچنین از شوینده های قوی مانند اسید ها و الکل ها استفاده نکنید چون براقیت آن از بین می رود.