پنجدری

پشتیبانی(09999917691)

پنجدری

کابینت ملامینه

کابینت ملامینه، پر طرح و رنگ ترین کابینتی که می توانید برای آشپزخانه خود انتخاب کنید.اولین کابینت های ملامینه با ورود ام دی اف های ملامینه به شکل گسترده در دهه 80 در خانه های ما ظهور کردند.کابینت ملامینه با داشتن ویژگی های بسیار خاص توانست جایگاه کابینت های فلزی و چوبی برای خود کند.از جمله این ویژگی ها می توان به داشتن قیمت مناسب و سادگی در اجرا اشاره کرد.

این بخش از پنجدری می خواهیم موارد مانند ویژگی کابینت ملامینه،انوع آن ،مزایا و معایب آن،تفاوت کابینت ملامینه با چوبی و تمامی موارد در خصوص کابینت آشپزخانه ملامینه با هم بررسی کنیم همراه ما باشید.

کابینت ملامینه چیست و تاریخچه آن چه می باشد.

کاملا میشه گفت که تاریچه کابینت ملامینه و های گلاس دقیقا به یکدیگر متصل هستند.اولین ام دی ف های وارداتی در کشور به دو دسته تقسیم می شدند .دسته اول ام دی اف های خام که بر روی روکش می خورد و دسته دوم ام دی اف های ملامینه که سبب شده کابینت ملامینه ساخته شود البته در بشیتر مواقع به کابینت های ملامینه کابینت ام دی اف نیز گفته می شود که دلیل کاملا واضح دارد.

تاریخچه ورود ام دی اف ملامینه در کشور بر می گردد به اوایل دهه 80 که اولین ام دی اف ها به صورت خام و روکش دار وارد کشور شده .در آن زمان کشور های زیادی و صاحب سبکی ام دی اف تولید می کردند به عنوان مثال کشور های مانند آمریکا،ایتالیا،اسپانیا،آلمان،اتریش و … که به علت داشتن قیمت بالا ام دی اف های تولید دی این کشور ها وارد کشور نشدند البته به این موضوع هم باید توجه داشت که میزان درخواست این کالا نیز بالا نبوده است.

اولین واردات  از کشور های ترکیه و اندونزی بوده است که به نسبت با داشتن قیمت پایین تر و کیفیت مناسب تر نتیجه مناسبی نیز در صنعت داشت. در برحی از موارد از کشور اتریش نیز ام دی اف وارد می شد.

اولین کابینت ملامینه به چه شکل بوده است؟

در اوایل تولید کابینت ملامینه استاد کاران کار سختی داشتند.اولین درب های بیشتر به این شکل بود که ام دی اف های 8 میلی متر را در یک چهارچوب قرار می گرفت.بعد همین ساختار را حفظ کردند ام به شکل کرکره ای که برخی از موارد زیبایی بی نهاتی در نهایت شکوه به آشپزخانه می داد.میشه گرفت برخی از موارد دارای سبک نئوکلاسیک بودند.

بعد از گذشت مدتی و کنار رفتن چهارچوب کابینت ملامینه را به صورت یک برش ساده و پی وی سی ساخته شده و تحویل مشتری میشود.

انواع کابینت ملامینه چیست؟

کابینت های ملامینه نیز با توجه به داشتن مدل های مختلف ام دی اف گوناگونی مختلفی نیز دارد.ام دی اف های با روکش های معمولی،برجسته و فوق برجسته از مواردی هستند جزو ملامینه هستند.

کابنیت ملامینه برجسته و فوق برجسته

یکی از پر طرفداترین مدل های که در کابینت ملامینه وجود دارد ام دی اف های سینکرونایز می باشد که بازار بسیار مناسبی دارد.از معروفترین برند ها در این بخش می توان به های مچ و فرامید اشاره کرد.

کابینت ملامینه براق

در ملامینه روکش ها انوع مختلفی دارد یکی از روکش بسیار جذاب در کابینت ملامینه را میتوان براق معرفی کرد.که تنوع بسیار گوناگونی در رنگ و طرح دارد.براق بودن در ملامینه به این معنی نمی باشید که به مانند های گلاس سطح کاملا آییه ای داشته باشید.یک سطح با براقیت متوسط .

مهم ترین ویژگی های کابینت ملامینه براق

داشتن تنوع در رنگ و طرح

مقاوم نبودن در برابر خط و خش

نظافت و تمیز کاری آسان

مقاوم بودن در برابر ضربه و فشار

دوام مناسب در برابر رطوبت

کابینت ملامینه چرمی و مات

در همه تمامی سمپل های رنگی ملامینه شرکت ها مختلف ام دی اف های چرمی و مات عنصر جدا نشدنی هستند.این فنیش سطحی هم طرفدارن خاص خود دارد .البته زمانی که از رنگ های مات استفاده می کنیم طراحی ما به دو شکل می شود خیلی مدرن و یا کلاسیک می شود.

از مهم ترین ویژگی ها این کابینت ملامینه می توان به استفاده استفاده در آشپزخانه های کوچک ،رنگ های مختلف و …. اشاره کرد.

کابینت ملامینه جزو کدام یک از سبک های کابیت می باشد؟

از آنجایی که کابینت ملامینه روکش دار می باشند به نمی توان سطح رویی این کابینت را ابزار یا منبت کار کرد.از این رو می توانیم بگویم این کابینت در سبک مدرن می باشد و مهم ترین ویژگی آن سادگی و کاربردی بودن آن می باشد.

در هر کابینت  و طراحی اگر اثری از ابزار و منبت مشاهده کردید حتما در نظر داشته باشید که سبک آن کلاسیک یا نئوکلاسیک می باشد.

بهترین رنگ های کابینت ملامینه کدامند؟

از بهترین رنگ هایکابینت ملامینه می توان به ونگه،بیاض و کتان دررنگ های مختلف اشاره کرد.که طرفدارن بیشماری دارد.درسال های اخیر ملامینه بیشتر برای کمد دیواری ها استفاده می شود.

اما هنوز در پروژهای اگر قصد اجرای کابینت مدرن داشته باشند در بیشتر موارد ملامینه استفاده می شود.

ویژگی های کابینت ملامینه

یکی از مهم ترین بخش های که قبل از انتخاب هر کابینتی می بایست به آن توجه کنیم مزایا و معایب آن است.در بخش می خواهیم به بررسی این مورد بپردازیم.

دوام و مقاومت مناسب در برابر ضربه و فشار

ام دی اف های ملامینه به مانند مابقی این متریال از دو قسمت تقسیم شده است.روکش ملامینه و مغز ام دی افی.

اگر از برند های معتبر موجود در بازار استفاده شود عموما از روکش های مناسب و همچنین از ام دی اف های با دانستیه بالا بکار می رود.این ام دی اف هم در مقابل ضربه و هم در مقابل فشار دوام مناسبی دارند.

مقاوم بودن در برابر نور آفتاب

یکی از مهم ترین بخش های که باید به آن توجه کنیم دوام در برابر نور خورشید میباشد.در بیشتر آشپزخانه ها قطعا پنجره وجود دارد نور طبیعی خورشید وارد محیط خانه می کند.اگر ام دی اف در مقابل این نور مقاوم نباشد .اشعه موجود در نور خورشید سبب تغییر رنگ و شکل می شود.

نظافت و تمیز کاری کابینت ملامینه

در صورت ایجاد لک یا کثیفی بر روی کابینت ملامینه شما می توانید با یک مرطوب آن را پاک کنید.در صورت وجود لکه های سخت با بکار بردن مواد شوینده می توانید آن را پاک و به حالت اول برگردانید.

مقاوم بودن در برابر خط و خش

به هیچ عنوان کابینت ملامینه در برابر اشیا تیز در امان نمی باشد و به راحتی در برابر چاقو و …. آسیب پذیر است.بهتر است بیشتر مزاقب کابینت خود باشیم.

صفحه کابینت مورد استفاده در کابینت ملامینه کدامند؟

برای کابینت های ملامینه ازتمامی متریال های که در برای صفحه پیشخان بکار گرفته می شود می توانید استفاده کنید.از جمله این متریال ها می توان به صفحات ام دی اف شرکتی،کورین،کوارتز،سنگ طبیعی،مارمونایت،اس پی ال  و … اشاره کرد.

اما بیشتر استفاده در متریال های گفته شده را صفحات شرکتی دارند.صفحات شرکتی خود دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام را طبق نیازی که دارید می توانید مورد استفاده قرار دهید.

طراحی کابینت ملامینه به چه شکل می باشد؟

بهترین کاری که می توانید قبل از طراحی کابینت آشپزخانه یا دکوراسیون خانه خود انجام دهدید این می باشد طراحی کلی خانه خود را بدانید .البته این عمر کار به هیچ عنوان کار سختی نمی باشد .می تواند با استفاده از یک کاغذ و مداد مکان های که می خواهید وسایل را بگذارید مشخص کنید.در کابینت ملامینه آشپزخانه نیز به همین شکل می باشد .مقدار کابینت هوایی و زمنی خود را مشخص کنید و بعد از آن می توانید با کمک گرفتن از یک طراح نقشه سه بعدی خود را بکشید و بعد از آن رنگ خود را مشخص کنید و ادامه کار خود را انجام دهدید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *