پنجدری

پشتیبانی(09999917691)

در حال اجرا
0 +
میزان رضایت
0 %
انجام شده
0 +

کابینت آشپزخانه

کابینت یکی از مهم ترین بخش ها در آشپزخانه است، که در پنجدری طراحی،ساخت و اجرای این بخش از آشپزخانه به صورت تخصصی برای شما عزیزان انجام می شود.

خدمات کابینت

جدول قیمت کابینت آشپزخانه

نوع کابینت
کمترین قیمت (تومان)
بیشترین قیمت(تومان)
ملامینه
4/200/000
4/800/000
هایگلاس
4/700/000
5/500/000
پلی گلاس
5/300/000
6/500/000
ممبران نئو کلاسیک
5/550/000
8/000/000
ممبران کلاسیک
7/500/000
9/000/000
پولیشی کلاسیک
8/000/000
10/000/000
پولیشی نئو کلاسیک
7/500/000
9/500/000
روکش چوب
12/000/000
14/000/000
چوبی
25/0000/000
45/000/000

قیمت کابینت بالا متری می باشد.

کابینت آشپزخانه

کابینت آشپزخانه

کابینت آشپزخانه مهم ترین بخش در هر آشپزخانه است. وقتی وارد می شویم، اولین قسمتی که توجه ما را به خود جلب می کند کابینت است.در سال های اخیر با توجه به تغییراتی که در طراحی خانه ها به وجود آمده است کابینت آشپزخانه بخش مهمی از طراحی دکوراسیون داخلی به شمار می آید. در مقاله ی امروز پنجدری قصد داریم تمامی نکاتی را که لازم است تا در مورد کابینت آشپزخانه استاندارد یعنی سبک ها متریال ها و تاریخچه آن را با شما عزیزان بررسی کنیم با ما همراه باشید.

کابینت آشپزخانه: تاریخچه و چگونگی پیداش

تاریخچه کابینت آشپزخانه

قبل از پرداختن به تاریخچه کابینت آشپزخانه بهتر است در مورد محیطی که در آن قرار می گیرد صحبت کنیم: یعنی آشپزخانه، یکی از مهم ترین بخش ها در خانه های ماست که در طول سالیان متمادی دچار تغییرات بسیار شده است. در زمان های گذشته هر جایی که آتش بود و غذا درست می شد، نام آن به علت طبخ غذا، مطبخ گذاشته بودند.در واقع اولین مطبخ ها جایی بود که آتش وجود داشت. طی سالیان بعدی، بنایی به وجود آمد که در آن چوب و غذا را نگهداری و در همان جا مراسم آشپزی را برگزار می کردند. این مراسم خوشمزه بر روی یک آتش و ماهیتابه فلزی بزرگ انجام می شد.

کابینت آشپزخانه قدیمی

اما این اتاق ها یک مشکل بسیار اساسی داشتند و آن اینکه راهی برای خروج دود حاصل از آتش در آن جا وجود نداشت. در قرن 16 استفاده از دودکش در خانه معمول و آشپزی تا حد بسیار زیادی آسان شد. حالا دیگر انسان ها به راحتی می توانستند فرآیند آشپزی را انجام دهند. دو قرن بعد، یعنی در قرن 18 میلادی اولین اجاق گازها معرفی شدند. در قرن 19 اجاق گازها به آشپزخانه پا گذاشتند. در واقع می شود گفت عامل اصلی به وجود آمدن آشپزخانه، آتش و اجاق گازها بوده است.

زمانی که مطبخ ها به عنوان یک محیط مجزا در خانه ها مورد استفاده قرار گرفت، کلیت آن  به 3 بخش شامل یک میزکار، سینک و گاز تقسیم شد. تخت های میز کار در آن زمان با یک طناب از سقف آویزان می شد.

کابینت آشپزخانه هوزیر

درسال 1890 خانواده های آمریکایی اولین مطبخ ها را در منازل خود مشاهده کردند. اگر اندکی از قرن 19 میلادی جلوتر برویم و وارد قرن 20 شویم، می بینیم که یک نوع کابنیت به اسم هوزیر مورد استفاده قرار می گرفت. اگر بخواهیم هوزیر را با یک مثال ساده برای شما توضیح دهیم، باید بگوییم: دقیقا چیزی شبیه به دراورهای قدیمی که چند کشو داشت و قسمت بالایی آن شبیه به طاقچه بود. هوزیر از کشو، درب های کمدی کوچک و میز کار تشکیل شده بود. عموما در کشوها موادی مانند آرد و ادویه ها را قرار می دادند و فرآیند آشپزی را بر روی میز کار انجام می گرفت. به عبارت دیگر، هوزیر جزء پر کاربرد ترین قسمت های آشپرخانه از سال 1900 تا 1930 بوده و استفاده بسیار فراوانی داشته است.

نکته ی جالبی که در مورد هوزیر این است که در اوج پیشرفت یک میز اتو به آن اضافه کردند. به این شکل هوزیر در خانه ها یک وسلیه بسیار کاربردی شد.

کابینت آشپزخانه مدولار

 بین سال های 1930 تا 1940 که جنگ جهانی دوم در جریان بود، این صنعت همچنان در حال پیشرفت بود. در این ده سال سبک مدولار بیشتر از هوزیر رواج پیدا کرد. شکل و ساختار این مدل بسیار جذاب بود و زیبایی خاصی داشت که امروزه در برخی از طراحی ها همچنان دیده می شود. مدولار شبیه به شلف بود که بر روی دیوار نصب می شد و وسایل بر روی آن قرار می گرفت. عموما جنس متریال مورد استفاده از فلز و کاشی بود.

اولین کابینت آشپزخانه فلزی

با پایان یافتن جنگ، مقدار بسیار زیادی فولاد باقی مانده بود که هیچگونه استفاده ای نداشت. پس سازندگان فولاد به این نتیجه رسیدند که می توان از این فلزاتی که روی دست شان مانده است برای ساخت کابینت آشپزخانه کمک بگیرند. درهمین دوره نیز این بخش دچار تغییر کاربری شد و این بار بیشتر برای ذخیره سازی بکار می رفت.از بزرگترین تغییرات ظاهری در این دهه می توان به اضافه شدن ردیف های هوایی و زمینی نیز اشاره کرد.

اولین استفاده از چوب درساخت کابینت آشپزخانه

در دهه 60 میلادی اولین بار متریال چوب در ساخت کابینت آشپزخانه به کار رفت. اولین چوب های مورد استفاده از درخت توسکا تهیه می شدند، نکته قابل توجه در مورد این محیط ها در آن سال ها این بود که دیگر مثل گذشته ، آنقدر بزرگ نبود و خیلی فضای محدودی وجود داشت.همین موضوع سبب می شد این قفسه ها کاربرد فراوانی نداشته باشند. اگر بخواهیم راجع به سبک های طراحی در آن دوران نیز صحبت کنیم می توان گفت که شکل آن ها کرکره ای بود. یا به قول خودشان لوور. همچنین کابینت آشپزخانه در زمان بیشتر شبیه به کمد بود. یعنی؛ ارتفاع آن ها از کف شروع می شد و تا سقف ادامه داشت.

نکته ی دیگری که بهتر است به آن اشاره کنیم این است برای زیبا تر شدن دکوراسیون از وسایلی استفاده می کردند که رنگ های زرد وسبز داشت.

سلیقه های قدیمی

وارد دهه ی 1970 میلادی که می شویم، آهسته آهسته دکور در حال قدرت یافتن بین سایر قسمت ها و لوازم مختلف خانه است. در این دهه از چوب های مختلف برای ساخت استفاده می شد. و اکثرا از رنگ هایی برای کابینت آشپزخانه استفاده می شد،دارای طیف رنگی تیره بودند..

در دهه 1980 نیز به مانند دهه قبلی از چوب و لمینت برای ساخت وبهره برداری استفاده می شد.اما با یک تفاوت که رنگ های روشن لمینت نیز وارد بازار شده بودند. البته یک تغییر اساسی نیز داشتیم. آن هم بزرگتر شدن متراژ بود که کاربرد آن را نیز افزایش می داد.

در دهه 1990، نجاران و طراحان به مدل با سبک ال شکل روی آوردند و از متریال گوناگونی نیز بهره گرفتند و دیگر خود در انتخاب رنگ محدود نمی کنند. در این دوره بیشتر رنگ های خنثی مورد استفاده قرار می گرفت.

کابینت آشپزخانه ایکا

طی این دوره محصولات های آماده شرکت ایکا نیز مشتری های بسیار زیادی داشت.

از سال 2000 به بعد تغییر زیادی بر روی طرح و شکل ورق ها اعمال نشد و همین اَشکال امروزی کم و بیش تولید شده اند.

تاریخچه کابینت آشپزخانه در کشور ما (ایران) به چه شکل بوده است؟

کابینت آشپزخانه قدیمی ایرانی

کابینت آشپزخانه در کشور ما نیز پیشینه بسیار جذابی داشته است. از استفاده صندوقچه ها، میزهای چوبی یا آهنی و کمد ها تا به همین شکل های فعلی، مسیر پر فراز و نشیبی در ایران سپری شده است.
از زمانی که آشپزخانه در کشور ما به عنوان یکی از عناصر اصلی در کوراسیون خانه شناخته شده، مهمترین اجزای آن شامل سینک، اجاق گاز و یک میز برای درست کردن غذا و نگهداری وسایل پر مصرف آشپزی بوده است. نکته جالب اینجاست وسایلی که برای پذیرایی مهمان بود در یک گنجه یا صندوقچه مخصوص نگهداری می شد.
کابینت آشپزخانه پس از زیاد شدن تعداد استادکاران و کسب مهارت توسط آن ها و همچین احساس نیاز مردم همه گیر شد.
اگر بخواهیم به ترتیب دسته بندی را مناسبی را انجام دهیم. بایستی ابتدا گنجه، بعد کمد ها و سپس کابینت آشپزخانه به شکل امروزی را قرار دهیم.

برای ساخت کابینت آشپزخانه از چه متریالی  استفاده می شود؟

متریال های مورد استفاده کابینت آشپزخانه

کابینت آشپزخانه از زمان گذشته تا الان از 3 متریال فلز، چوب و ام دی اف ساخته شده است. در ادامه به صورت کامل و با جزییات بیشتری  آن ها را با یکدیگر بررسی و مقایسه می کنیم.

نکات مهم در رابطه با محل استقرار کابینت آشپزخانه

نکات مهم در رابطه با محل استقرار آشپزخانه و کابینت آشپزخانه

داشتن پنجره یکی از مهم ترین الزامات است. اندازه استاندارد هر پنجره نیز می بایست یک هشتم کل مساحت باشد.
اگر محیط کوچک بود و پنجره نداشت حتما باید یک تهویه برای آن در نظر بگیرید.
حداقل ارتفاع که هر دیوار باید داشته باشد دومتر و چهل سانتی متر است.
بهترین محل برای این مکان از خانه قسمت شمال شرقی و شمال غربی خانه است.
نزدیک بودن به قسمت ورودی (برای تخلیه راحت زباله ها،انجام خرید روزانه و…)
داشتن نور مناسب

از مواردی هستند که باید آن ها را رعایت کنیم.

اندازه دقیق قسمت های مختلف در کابینت آشپزخانه

اندازه دقیق قسمت های مختلف در کابینت آشپزخانه

نکته ای که باید در نظر بگیرید این است که اندازه های گفته شده در این بخش برای افراد سالخورده، معلول و مبتلایان بیماری های خاص نیست. (برای این افراد اندازه ها متغییر است.)
قسمت مختلف می بایست به گونه ای در کنار هم قرار بگیرد که برای جا به جایی اجسام، رفت و آمد مناسب باشد. نکته مهم دیگر این است که برای برداشتن وسایل آشپزی مسافت زیادی را طی نکنید.
عمق استاندارد هر یونیت های زمینی 60 سانتی متر می باشد.ارتفاع یونیت های زمینی بین 85 الی 95 سانتی متر است.
اندازه ی استاندارد برای عرض  2/70 متر (حداقل 2/40 متر) ،همانطور که می دانید عمق هر یونیت زمینی 60 سانتی متر است. اگر در دو سمت یونیت ها را در نظر بگیریم فضای اشغال شده 1/20 متراست.1/50 متر فضا باقی می ماند که فضای کاملا استانداری برای رفت و آمد و جا به جایی به حساب می آید.
طراحی باید به شکلی باشد شخص برای انجام کار حالت بدنی خاصی به خود نگیرد که سبب خستگی او بشود.
نورپردازی مناسب کمک می کند نتیجه بهتری بگیریم.

کابینت آشپزخانه ساده

کابینت آشپزخانه ساده

یکی از بهترین و پر طرفدارترین طرح های کابینت آشپزخانه طراحی ها و سبک ساده هستند. در طرح های ساده به راحتی می توانید مدل های مختلف سبک مدرن را با یکدیگر ترکیب کنید تا به نتیجه دلخواه خود برسید. به عنوان مثال هایگلاس را با فرامید یا ملامینه ترکیب کنید و یک کابینت آشپزخانه ساده با بیشترین زیبایی ممکن را داشته باشید.

کابینت آشپزخانه جدید

سبک و مدل جدید به شکلی طراحی شده است که هم کاربردی و هم زیبایی خاص خود را دارد. مهم ترین موضوع در مطبخ های جدید این است که بتوانید با کمترین فضا به بهترین نتیجه ممکن برسید.
سبک مدرن و نئوکلاسیک البته هر کدام نیاز به فضا و نور مورد نظر خود را دارند که در سال های اخیر بیشترین انتخاب را داشته اند. در بین مدل های مختلف سبک مدرن نیز هایگلاس و فرامید و در نئوکلاسیک هم طرح پولیشی بیشترین انتخاب را داشته است.

اجزای کابینت آشپزخانه

اجزای کابینت آشپزخانه

کابینت آشپزخانه از بخش های مختلف شامل: یونیت، درب، دستگیره، یراق، اکسسوری پایه، تاج و پاخور

یونیت: اصلی ترین قسمت هر قفسه ای یونیت آن است. یونیت همان بخشی است که شما وسایل آشپزی و پذیرایی خود را در آن قرار می دهید. در این قسمت بیشتر از ام دی اف های سفید رنگ استفاده می شود تا بتوانید فضایی تمیز داشته باشید و برای نظافت آن نیز دچار مشکل نشوید. در تمامی طراحی ها و سبک ها این بخش به یک شکل می باشد. البته در برخی از موارد چوب نیز بکار می رود.

درب: مهم ترین چیزی که باعث تفاوت در مدل و سبک ها می شود، درباست. در این بخش می توانید طراحی و مدل مورد نظر خود را پیدا کنید. چوب، ام دی اف و فلز از اصلی ترین متریالی هستند که در ساخت این قسمت مورد استفاده قرار می گیرد. پس درب ها سبب تفاوت در طراحی می شود.

یراق و دستگیره: از جمله مهم ترین کاربرد یراق ها را می توان وصل کردن درب به یونیت دانست. در بخش دستگیره ها هم کاربرد مشخصی برای آن وجود دارد و نسبت به طرحی که مدنظر دارید، می توانید انتخاب خود را انجام دهید.

تاج: این قسمت بر بالای ستون نصب می شود. در سال های اخیر تاج به طور معمول در سبک کلاسیک و نئوکلاسیک مورد استفاده قرار گرفته است.

پاخور: در پایین ترین قسمت یونیت های زمینی قرار می گیرد و وظیفه ی آن پوشاندن پایه ها است.

 

کابینت آشپزخانه فلزی

کابینت آشپزخانه فلزی

اولین متریالی که برای ساخت و تولید در بین استادکاران فراگیر شد و محبوبیت بسیار خوبی در بین مصرف کنندگان پیدا کرد، فلز بود. فلز به علت مقاوم بودن در برابر فشار، دوام و مقاومت بالا، قیمت مناسب و داشتن رنگ های متنوع بود که در بین مردم جایگاه بسیار مناسبی پیدا کرد.

ورق های فلزی در کشور ما به 3 دسته تقسیم شده اند که شامل:

فلز گلوانیزه:

این نوع کابینت آشپزخانه از فولاد و یک لایه روی تشکیل شده است که آن را می پوشاند و باعث می شود که هم در برابر خوردگی و هم در برابر ضربه مقاومت بهتری داشته باشد. از این فلز بیشتر برای یونیت های پیش ساخته استفاده می شود.اگر بخواهیم از مزایای آن بگوییم، داشتن قیمت مناسب، مقاومت و دوام در برابر ضربه و زنگ زدگی و …. مهم ترین مزایای آن هستند که می توان به آن ها اشاره کرد.

استیل:

کابینت آشپزخانه استیل

استیل از جمله بهترین و زیباترین متریالی هاست که می توانید آن را در ساخت و تولید بکار ببرید. از مهم ترین ویژگی های استیل می شود به داشتن رنگ براق، مقاوم بودن در برابر ضربه، مقاوم بودن در برابر آب و رطوبت، مناسب بودن برای محیط های صنعتی و بسیاری از موارد دیگر اشاره کرد. استیل برای استفاده در محیط خانگی انتخاب مناسبی به حساب نمی آید و دلیل آن هم کاملا واضح است. داشتن هزینه بالا. در کنار آن نیز شما در خانه به هیچ عنوان دکوراسیون خود را به صورت کامل نمی شویید.

فولاد خام و ورق های سیاه:

دیگر متریالی که در ساخت کابینت آشپزخانه فلزی مورد استفاده قرار می گیرد فولاد خام و ورق های سیاه است که البته به هیچ عنوان توصیه نمی شود: چرا که در مقابل هیچ یک از عوامل طبیعی مقاوم نیست به راحتی آسیب می بیند.

کابینت آشپزخانه چوبی

کابینت آشپزخانه چوبی

به جرئت می توان بکار بردن چوب را در آشپزخانه انقلابی در دکوراسیون دانست. با ورود چوب، مدل های بسیار بی نظیری پا به این صنعت گذاشتند. داشتن ابزارهای متنوع، گرم و زنده بودن، طبیعی بودن و رنگ های متنوع سبب شده است که چوب جایگاه مناسبی پیدا کند. اما نه برای تمامی اقشار جامعه!!! چرا که چوب قیمت بالاتری نسبت به فلز دارد. از جمله چوب هایی که برای ساخت و تولید تخته مورد استفاده قرار گرفت می شود به گردو، توسکا، آلبالو، روس، بلوط و … اشاره کرد.
البته زمانی که می خواهید چوب را انتخاب کنید، بایست موارد را در نظر بگیرید که عبارتند از:
چوب متریالی طبیعی می باشد و نیاز به مراقبت و نگهداری دارد تا در مقابل حشرات، تغییر اندازه و ترک خوردگی مقاوم شود. به صورت معمول چوب هر 6 ماه نیاز به این دارد که مواد نگهدارنده به آن اضافه شود.
ساخت و نصب متریال چوبی نیاز به گذراندن پروسه ای 2 ماهه در خوشبینانه ترین حالت ممکن دارد. البته در صورتی که تمام قوانین و قواعد را در ساخت و نصب رعایت کنیم.

کابینت چوبی

چوب ها را نمی توانید در هر آب و هوایی مورد استفاده قرار دهید. به عنوان مثال اگر در شمال کشور زندگی می کنید و می خواهید به جنوب کشور تغییر مکان دهید باید به این نکته توجه کنید و در نظر داشته باشید این موضوع سبب می شود به صورت کامل یونیت های شما تغییر انداره دهد و دچار ترک خوردگی شود.
نکته مهم در رابطه با متریال چوب این است که هر چقدر نگهداری از آن سخت باشد.باز هم زیبایی خاص آن تمامی موارد را تحت تاثیر قرار می دهد.

کابینت آشپزخانه ام دی اف

می شود کاملا یک طرفه و با قاطعیت گفت که ام دی اف پدیده ای شگفت انگیز و منحصر بفرد در صنعت فرآورده های چوبی بوده و هست. این پدیده ی هیجان انگیز در هر شکل و رنگی که باشد با یک دستگاه می تواند معجزه بسیار جذابی برای کابینت آشپزخانه شما رقم بزند. قبل از هر چیزی بهتر است شکل های مختلف ام دی اف بررسی کنیم:
ام دی اف به دو دسته تقسیم می شود ام دی اف های روکشدار و ام دی اف های خام. هر کدام نیز دارای نکات و ویژگی های گوناگونی هستند. اما در بدترین حالت هر کدام را انتخاب کنید، باز هم نتیجه مطلوبی به شما ارائه می دهد.
ام دی اف های خام: این ام دی اف ها بیشتر برای سبک های کلاسیک و نئوکلاسیک به کار می رود که شامل مدل های ممبران، رنگ یا همان پولیشی و روکش چوب است. در انتخاب ام دی اف های خام مهم ترین نکته این است که جنس و برندی را که انتخاب می کنید دارای دانسیته بالایی باشد.
ام دی اف های روکشدار: به بهترین قسمت در این مقاله خوش آمدید!!! ام دی اف های روکش دار را می توان پر طرفدارترین نوع خود دانست که تمامی مشتریان با آن آشنایی لازم را دارند. هایگلاس، پلی گلاس، فرامید، ملامینه و سیکرونایز (یا همان فوق برجسته) از معروف ترین مدل های ام دی اف روکشدار هستند. در ادامه هر کدام از موارد گفته شده را به صورت خلاصه برای شما عزیزان شرح می دهیم:
قبل از توضیح هر مدل بهتر است سبک هایی را که در سال های اخیر برای طراحی بکار رفته است، بررسی کنیم تا زمانی که مدلی انتخاب را می کنیم، با آن آشنا باشیم.

انواع کابینت آشپزخانه (از نظر سبک)

کابینت های آشپزخانه را از نظر سبک طراحی به سه دسته تقسیم می شود. مدرن، کلاسیک و نئوکلاسیک. این سبک ها چه تفاوت هایی با هم دارند و ویژگی های هر کدام چیست؟!

سبک مدرن

یکی از سبک هایی که از همه نظر می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای خانه شما در تمامی ابعاد باشد، سبک مدرن است. مهم ترین ویژگی سبک مدرن کاربردی بودن و سادگی آن است. مدرن را می توانید برای مساحت های ال و یو شکل در تمامی ابعاد چه متراژ کم و چه زیاد بکار ببرید و به یک نتیجه مطلوب برسید.

اگر در مفهوم معماری بخواهیم سبک مدرن را بررسی کنیم، کار ما کاملا متفاوت خواهد بود. در معماری به سبک مدرنی که بکار می برید، سبک امروزی یا مینیمال گفته می شود.

انواع مدل در سبک های مدرن

سبک مدرن نیز دارای سبک های بسیار مختلفی هستند. تفاوت مدل های مختلف فقط و فقط در انتخاب نوع ام دی اف است. در این قسمت با تمامی مدل های سبک مدرن آشنا می شویم:

کابینت آشپزخانه هایگلاس

کابینت آشپزخانه مدرن

معروف ترین مدلی که می توان در این سبک از طراحی به آن اشاره کرد، هایگلاس نام دارد. ام دی اف هایگلاس در فنیش های سطحی براق، مات و سوپرمات در کد های رنگی خاص طرح دار و ساده در بازار کشور موجود است. از معروف ترین برند های ام دی اف در این بخش می توان به ای جی تی، اشک، اشیک، ایلدیز و … اشاره کرد.

کابینت آشپزخانه ام دی اف فوق برجسته (فرآمید)

کابینت آشپزخانه برجسته

ام دی اف های فوق برجسته یا سینکرونایز یکی دیگر از مدل های بکار رفته است و طرفداران خاص خود را دارد. تمامی رنگ های موجود در این ام دی اف مات و برجسته می باشد. اولین ام دی اف مورد استفاده در این بخش را می توان های مچ ال جی دانست. بعد از با ممنوعیت واردات در کشور شرکت فرامید این محصول با کیفیت مناسب تولید کرد.

کابینت آشپزخانه ملامینه

ملامینه به دلیل داشتن دو ویژگی قیمت مناسب (به مراتب پایین تر از مابقی مدل ها) و داشتن رنگ های مختلف توانسته است جایگاه بسیار مناسبی در بین مشتریان پیدا کند و از این حیث سازندگان این مدل از مشتریان پر و پا قرصی برخوردارند

کابینت آشپزخانه پلی گلاس

کابینت آشپزخانه پلی گلاس

دیگر مدل براقی که دارای کیفیت مناسب تری از هایگلاس را داراست، پلی گلاس نام دارد. پلی گلاس نوعی از ام دی اف است که روکش بکار رفته درب با لاکی از یک نوعی رزین خاص پوشیده شده است که کیفیت بسیار بهتری به شما می دهد تا بتوانید به خواسته خود در درخشندگی و براق بودن دست پیدا کنید. از معروف ترین برند ها در این ام دی اف می توان به لامی گلاس و کینگ گلاس اشاره کرد.

ترکیب مدل های مختلف در سبک مدرن

یکی از بزرگترین محاسنی که در سبک مدرن وجود دارد، این است که می توانید متریال مختلف را با یک دیگر ترکیب کنید و یک طراحی زیبا برای کابینت آشپزخانه ی خود داشته باشید. شما عزیزان می توانید های گلاس و فرامید یا مدل های دیگر را با هم ترکیب کنید و به بهترین نتیجه ممکن برای خود برسید.

سبک کلاسیک در کابینت آشپزخانه

کلاسیک یکی از مهم ترین سبک ها در دکوراسیون داخلی است که از سال های گذشته تا به به امروز همراه ما بوده است. اگر به اولین یونیت که در سال های گذشته در آشپزخانه های ما اجرا می شد فکر کنیم، متوجه می شویم که در ساده ترین حالت ممکن دارای یک ابزار و یا یک منبت به صورت برجستگی بر روی درب ها و قسمت مختلف بوده است. از مهم ترین ویژگی ها در کلاسیک می توان به داشتن تعادل، تقارن، اشرافی و تجملاتی بودن اشاره کرد. این سبک بیشتر مناسب برای مساحت های بزرگ و دارای نور فراوان است. بهترین راهنما برای انتخاب دکور سبک کلاسیک این است که به صورت کلی باید دکوراسیون داخلی شما نیز سبک کلاسیک باشد تا بتوانید بهترین استفاده را از این سبک ببرید.

انواع مدل ها و متریال کابینت آشپزخانه در سبک کلاسیک

سبک کلاسیک نیز در ساخت مدل های مختلفی دارد. در کلاسیک می توانید هم از متریال چوب و هم از ام دی اف استفاده کنید. در سبک کلاسیک می شود از روکش های چوبی، پی وی سی(ممبران یا وکیوم) و رنگ بهره برد.

سبک نئوکلاسیک در کابینت آشپزخانه

در سال های اخیر در کشور عزیزمان سبکی دیگر به نام نئوکلاسیک طرفداران بسیاری پیدا کرده است. از مهم ترین ویژگی های این سبک می توان به سادگی، تقارن، کاربردی بودن و تعادل اشاره کرد. نئوکلاسیک مدلی کاملا تلفیقی از سبک کلاسیک و مدرن است. این سبک را می توانید در ابعاد بزرگ و متوسط (نسبتا کوچک) نیز مورد استفاده قرار دهید.

انواع کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک

در سبک نئوکلاسیک مدل های پولیشی، ممبران و روکش چوب موجود قرار دارند که می توانید طبق سلیقه و نیاز خود این سبک را برای خودتان داشته باشید.

از انوع کابینت آشپزخانه می توان به ممبران،کلاسیک،نئوکلاسیک،مدرن،های گلاس و ملامینه اشاره کرد.شما میتوانید با ورود به پنجدری جدیدترین مدل های دکوارسیون را ببینید و بهترین انتخاب را برای خانه خود داشته باشد.

برای تولید کابینت از دو متریال چوب و ام دی اف استفاده می شود.پر طرفدارترین متریال ام دی اف می باشد دلیل این مضوع هم داشتن قیمت مناسب و زمان تحویل مناسب می باشد.

از جدید ترین مدل های کابینت میتوان به به سبک های نئو کلاسیک و کلاسیک پولیشی یا همان رنگ پلی اورتان اشاره کرد.در حال حاضر جزو پر طرفداترین مدل های مورد استفاده می باشد.

4 پاسخ

  1. سلام.ببخشید میخواستم بدونم برای کابینت آشپزخانه کلاسیک میشه از ام دی اف استفاده کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

کابینت ساده و ارزان
کابینت ساده و ارزان

کابینت ساده و ارزان چیزی که عموم مردم فکر می کنند امکان پذیر نمی باشد و این را در نظر دارند که وقتی کابینت ساده و ارزان باشد قطعا دارای

ادامه مطلب »
کابینت زیر سینک
کابینت زیر سینک

طراحی و ساخت کابینت زیر سینک از مهم ترین بخش های  یک کابینت آشپزخانه است. چرا که این قسمت به دلیل قرار گرفتن در معرض آب و رطوبت زیاد، بیشتر

ادامه مطلب »