انواع کابینت نئوکلاسیک کدامند؟ سوالی که ممکن است در ذهن خیلی از کسانی که دنبال یک دکوارسیون جذاب نئوکلاسیک در خانه خود هستند می باشد. برای اینکه انواع کابینت نئوکلاسیک را به وجود بیاید از متریال های مختلفی استفاده می شود اگر توجه داشته باشید نئوکلاسیک سبکی میان کلاسیک و مدرن است که این نشان دهنده می دهد می تواند از برخی متریال های این دو سبک برای خود استفاده کند.کابینت نئوکلاسیک به دسته های مختلفی تقسیم می شوند که آن ها عبارتند از : تمام چوب ، روکش چوب ، ممبران و… که در ادامه با آن ها بیشتر آشنا می شوید پس همراه ما باشید تا به صورت کامل شما را با انواع کابینت نئوکلاسیک آشنا کنیم.
انواع کابینت نئوکلاسیک
خب همانطور که در مقدمه گفته شد انواع کابینت نئوکلاسیک از متریال های مختلفی می تواند ساخته شود. این متریال ها بسته به نوع درخواست شما می تواند متفاوت باشد. به شکل کلی این محصول به دو دسته نقسیم می شوند :
- ام دی اف
- چوب
ام دی اف برای مغزی استفاده می شود و بر روی آن روکش کشیده می شود ولی چوب از خودش، بدون هیچ چیزی استفاده می شود و هیچ روکشی بر روی آن کشیده نمی شود. در ادامه انواع این مقاله انواع کابینت نئوکلاسیک را به صورت جزئی تر برای شما آورده اییم تا بهتر برای شما توضیح داده باشیم.
کابینت تمام چوب نئوکلاسیک
کابینت های تمام چوب علاوه بر استفاده در این سبک در کلاسیک نیز استفاده می شود. چوب در کل متریالی بسیار ارزشمند در صنعت ساختمان سازی می باشد که این باعث می شود قیمت بسیار بالایی نیز برای خود داشته باشد. چوب می تواند از درختانی مثل : گردو ، راش ، کیلاس و… باشد. درختانی که گفته شد هر کدام دارای قیمت ای متفاوتی هستند به طور مثال گردو دارای بیشترین قیمت نسبت به دیگر درختان می باشد. با حکاکی بر روی چوب شما می توانید یکی از انواع کابینت نئوکلاسیک تمام چوب برای خود داشته باشید و یک آشپرخانه منحصر به فرد برای خود بسازید(قبل از خرید حتما به نوع چوب دقت نمایید).
مزایا :
زیبایی بسیار زیاد و چشم نواز
عمر طولانی
مقاومت خوب در برابر ضربه
مقاومت خوب در برابر نور خورشید
ابزار خوری بسیار راحت
معایب :
نداشتن مقاومت در برابر آب
نداشتن مقاومت در برابر رطویت
نداشتن مقاومت در برابر گرمای بالا
آنتی باکتریال نبودن
امکان ترمیم پذیری ندارد
مدت زمان تحویل بسیار بالا
کابینت روکش چوب نئوکلاسیک
کابینت های روکش چوب یکی از انواع کابینت نئوکلاسیک هستند و همچنین بهترین جایگزین های تمام چوب می باشند به این خاطر که دارای قیمت بسیار ارزان تر و متریال بهتری در برخی موارد جزیی می باشد. وقتی که می خواهند از این ورق ها را استفاده نمایند و یونیت ها را بسازند اول بر روی مغزی که ام دی اف می باشد حکاکی می کنند و بعد بر روی آن روکش بسیار نازکی از چوب طبیعی می کشند.
برای نصب یونیت ها اجرا کنندگان کار بسیار سختی را در این دکوراسیون آشپزخانه در پیش روی خود دارند به این خاطر که بسیار روکش های حساسی دارد و آن ها به سادگی در هنگام اجرا ممکن است در بیاییند.
مزایا :
قیمت اقتصادی تر نسبت به مدل تمام چوب
مقاومت بسیار خوب
انکان ترمیم پذیری دارد
ابزار خوری وحکاکی راحت
معایب :
نداشتن مقاومت در برابر آب
نداشتن مقاومت در برابر رطویت
نداشتن مقاومت در برابر گرمای بالا
اجرای بسیار سخت
مدت زمان تحویل بسیار بالا
کابینت ممبران نئوکلاسیک
این نوع دکوارسیون یکی از انواع کابینت نئوکلاسیک هایی است که طرفداران بسیار زیادی نسبت به دیگر متریال ها دارد. روکشی که بر روی ورق ها کشیده می شود به ممبران معروف است . این روکش از جنس پی وی سی می باشد و جز رویه های نسبتا گران قیمت در بازار می باشد.
برای ساخت ورق های این محصول ابندا با دستگاه سی ان سی بر روی ام دی اف ، نئوپان یا چوب حکاکی می کنند بعد از طراحی بر روی ورق روکش به صورت وکیوم بر روی آن ها می چسبانند. یکی از ویژگی این رویه ها ، مقاومت خوب در برابر آب و رطوبت است. برای نصب یونیت های این محصول اجرا کنندگان کار بسیار سختی دارند به این خاطر که رویه بسیار حساسی دارد.
مزایا :
مقاوم در برابر آب
مقاوم در برابر رطوبت
مقاومت بالا در برابر ضربه
قیمت مقرون به صرفه
داشتن طرح ها و تنوع رنگی بالا
معایب :
در برابر گرما اصلا مقاومت ندارد
نباید در معرض نور مستقیم خورشید قرار بگیرد
اجرای سخت
کابینت پولیشی نئوکلاسیک
یکی از انواع کابینت نئوکلاسیک پولیشی می باشد. این محصول دارای کیفیت رنگی بسیار بالا است که زیبایی را به خوبی به آشپزخانه شما می بخشد. برای ساخت ورق ها ابتدا از مغزی ام دی اف یا چوب استفاده می نمایند (بیشتر از ام دی اف استفاده می شود به این خاطر که قیمتی بسیار مقرون به صرفه تری را به خود می گیرد) و بر روی آن ها با سی ان سی حکاکی می کنند بعد از تمامی این مراحل ورق به دست آمده چند مرحله رنگ می شود و با سمباده شکلی براق و صاف به آن می دهند.
مزایا :
زیبایی بسیار زیاد و منحصر به فرد
تنوع رنگی بسیار بالا
تنوع در طرح
داشتن رنگ های مات و براق
معایب :
باید به درستی رنگ بر روی سطح زده شود
از رنگ بی کیفیت استفاده شود زیبایی که باید را به دست نمی آورد
قیمت تقریبا بالا
کابینت پلی اورتان نئوکلاسیک
برای ساخت یونیت های این محصول از چوب یا ام دی اف برای مغزی استفاده می کنند و برای اینکه به سبک نئوکلاسیک شباهت پیدا کند بر روی آن حکاکی می کنند. بعد از این مرحله بروی ورق های به دست آمده رنگ پلی اورتان می زنند یکی از ویژگی های این رنگ : چسبندگی بالا و سرعت بالا در خشک شدن می باشد.
پلی اورتان در سالیان اخیر بسیار کم استفاده شده است و این دلیل خاصی ندارد در اصل می توان گفت تنها دلیلش این است که بسیار کم مورد توجه قرار می گیرد.
مزایا :
تنوع رنگی بالا
مقاوم بودن در برابر ضربه
تنوع در طرح
مقاوم بودن در برابر رطوبت
معایب :
مقاوم نبودن در برابر گرما
مقاوم نبودن در برابر آب