پنجدری

پشتیبانی(09999917691)

پنجدری

5 مورد از معایب کابینت نئوکلاسیک

5 مورد از معایب کابینت نئوکلاسیک

5 مورد از معایب کابینت نئوکلاسیک

5 مورد از معایب کابینت نئوکلاسیک

معایب کابینت نئوکلاسیک در کنار  تمام محاسن و مزایا، در تصمیم گیری بسیاری از افراد حین انتخاب آن بسیار موثر است. کانتر نئوکاسیک در واقع به نوعی جدیدترین سبک کابینت آشپزخانه در جهان است. در واقع پس از گذر از سبک سنتی و کلاسیک و روی آوردن به سبک مدرن و امروزی با سرد و بی روح شدن محیط، سادگی و خلوتی بیش از اندازه فضا باعث دل زدگی افراد از این سبک شد که همین موضوع منجر به پیدایش سبک نئوکلاسیک شده است.

این سبک ترکیبی از سبک مدرن و کلاسیک است و شامل کانتر انزو و کانتر پولیشی می باشد. این سبک از یونیت دارای معایبی است که دانشتن آن ها به هنگام انتخاب و تصمیم گیری به شما کمک شایانی خواهد کرد. بنابراین در این مقاله از پنجدری سعی کردیم تا مهمترین عیب های کانتر نئوکلاسیک را در اختیار شما قرار دهیم. پس با ما همراه باشید.

5 مورد از معایب کابینت نئوکلاسیک

مهمترین معایب کابینت نئوکلاسیک

همواره یکی از مهمرین مسائلی که فکر خیلی از افراد را به هنگام انتخاب یک یونیت آشپزخانه دیگر خود می کند و ممکن است منجر به سردرگمی آن ها شود معایب آن هاست. هر کانتری در کنار مزایا و محاسنی که دارد عاری از معایب نخواهد بود لذا ما در ادامه پنج مورد از معایب کابینت نئوکلاسیک را بررسی کرده ایم.


بیشتر بدانید:انواع کابینت نئوکلاسیک | جدیدترین مدل ها + عکس

5 مورد از معایب کابینت نئوکلاسیک

1. یکی از معایب کابینت نئوکلاسیک حساسیت به اجسام تیز است

یونیت های نئوکلاسیک مانند هر وسیله دکوراسیون با جذئیات زیبا و المان های تزیینی ممکن است در برابر ضربه و خراش حاصل از اجسام تیز حساس باشد. کنده کاری ها و بقیه طرح های پیاده شده روی کانتر نئوکلاسیک اگر با احتیاط با آن رفتار نشود امکان خراب شدن، خراش برداشتن و یا کنده شدن آن در اثر تماس با جسم تیز وجود خواهد داشت.

برای کاهش ریسک خراشیدگی و آسیب دیدگی، بهتر است اجسام و ابزار های کار تیز و سنگین را از آن ها دور کنید.


بیشتر بدانید:درب کابینت نئوکلاسیک ( انواع + قیمت )

2. از معایب کابینت نئوکلاسیک می توان به حساسیت به رطوبت اشاره کرد.

به دلیل اینکه این نوع یونیت ها اغلب از متریال ام‌دی‌اف خام ساخته می شوند و سپس سطح را با رنگ یا روکش می پوشانند، نسبت به اجسام تیز آسیب‌پذیر هستن و این آسیب‌پذیری زمینه های نفوذ آب و رطوبت را  فراهم می کند. در واقع خراش برداشتن آن ها باعث میشه از همان محل در برابر رطوبت آسیب پذیر باشند.

کانتر های نئوکلاسیک مخصوصا آن هایی که از جنس چوب ساخته شده اند حساسیت بالایی در برابر رطوبت دارند. تورم چوب، آسیب به سطح و رشد کپک از شایع ترین آسیب های رطوبت به آن ها است.

5 مورد از معایب کابینت نئوکلاسیک

برای اجتناب کردن از این آسیب ها بهتر است محل نصب آن ها را به در محیط های بدون رطوبت و دور از تماس با آب انتخاب کنید. همچنین مراقبت های مداوم می تواند کمک زیادی به افزایش طول عمر آن ها کند. همچنین استفاده از پوشش های محافظ می تواند راه حل مناسبی برای جلوگیری از تماس آب و رطوبت با سطح آن ها باشد.


بیشتر بدانید:کابینت نئوکلاسیک طوسی | رنگی جذاب و تکرار نشدنی

3. نیاز به دقت بالا و ابزار پیشرفته یکی از شناخته شده ترین معایب کابینت نئوکلاسیک می باشد.

فرایند تولید و آماده سازی این سبک میز ها نیازمند حکاکی با دستگاه سی ان سی است و از طرفی روش پیچیده و حساس پاشش رنگ آن کاری سخت است. از این رو ممکن است هر کارگاه و کانتر سازی نتواند این کار را انجام دهد.

4. پچیدگی ساخت و وابستگی زیاد به تجربه کابینت ساز از اساسی ترین معایب کابینت نئوکلاسیک است

همانطور که اشاره کردیم فرایند رنگ‌آمیزی آن ها، پیچیده و حساس است و اگر در زمان ساخت از رنگ مناسب استفاده نشود، نتیجه محصول مناسبی با رنگ شفاف و زیبا نخواهد بود. علاوه بر آن طراحی درست و اصولی در کیفیت نهایی یونیت خیلی تاثیر گذار است. مثلا در نوع میز نئوکلاسیک پولیشی، باید دقت لازم را داشت که طرح آن ساده باشد، چون کار باید سمباده زده شود و عدم توجه به این عامل کاهش کیفیت نهایی یونیت ساخته شده را به همراه خواهد داشت.


بیشتر بدانید:جزیره کابینت نئوکلاسیک

5. عدم امکان ترمیم درب آن یکی از معایب کابینت نئوکلاسیک به حساب می آید

اصولا در این نوع میز ها ترمیم یا ساخت دوباره درب، چالش های زیادی را به همراه دارد. برخی از این چالش ها نظیر پیدا کردن متریالی که دقیقا مشابه متریال اصلی باشد، اتصالات و روش ساخت پیچیده آن، نیاز به یک یونیت ساز با تجربه و حرفه ای در پیاده سازی دقیق طرح و کنده کاری قطعه اصلی، فرایند ترمیم آن را به شدت دشوار می کنند.

 

نویسنده:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *